امیدواریم شرایط کنونی لیبی منجر به آزادی امام صدر شود

دختر امام موسی ابراز امیدواری کرد که شرایط ایجاد شده در لیبی، منجر به آزادی پدرش شود.

حورا صدر، فرزند امام موسی صدر در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در خصوص اخبار منتشر شده از لیبی مبنی بر زنده بودن امام موسی صدر بیان کرد: سال‌هاست ما بر این باور هستیم که امام موسی صدر زنده است و امیدواریم شرایط جدیدی که در لیبی ایجاد شده منجر به آزادی وی شود.

وی درباره خبر تشکیل هیات استقبال از امام صدر در لبنان نیز گفت: این روزها اخبار زیادی منتشر می‌شود اما بعد تکذیب می‌شود اما مهمتر از همه این است که ایشان به زودی برگردد.

حورا صدر ادامه داد: ما پیگیر مساله هستیم و امیدواریم که به زودی اخبار خوبی بشنویم.

به گزارش ایسنا، یکی از معارضان لیبیایی با تاکید بر زنده بودن امام موسی صدر گفت که وی در زندانی در جنوب لیبی به سر می‌برد.

عیسی عبدالمجید منصور بیان کرد که امام موسی صدر در سال 1992 در زندانی در شهر سبها در جنوب لیبی مشاهده شده است.

وی همچنین اخبار منتشر شده از سوی مسوولان لیبی مبنی بر اینکه امام موسی صدر داوطلبانه لیبی را به مقصد ایتالیا ترک کرده است، رد کرد.

وی ادامه داد: اطلاعات ما تایید شده است. ما حتی اطلاعاتی از سوی مسوولان زندان در اختیار داریم و این خبر کاملا تایید شده و صد درصد درست است. ما از لیبی خواستیم که ربوده‌شدگان را آزاد کند در صورتی که به این درخواست پاسخی داده نشود اسامی مسوولان زندان امام صدر را اعلام می‌کنیم اما همه چیز مثل قبل است.

موسسه امام موسی صدر

+ نوشته شده در  چهارشنبه 1389/12/04ساعت 0:23  توسط هویزه  |  نظر بدهید

حزب الله به آزاد سازی امام موسی صدر توسط انقلابیون لیبی امیدوار است

حزب الله لبنان دوشنبه شب در بیانیه ای کشتار رژیم قذافی در لیبی را محکوم کرد و اظهار امیدواری نمود که انقلابیون موفق به آزادسازی امام موسی صدر و همراهان وی و ملت لیبی شوند.

به گزارش ایرنا از بیروت،حزب الله در این بیانیه آورده است: وظیفه هر انسان با وجدانی در جهان است که در برابر این جنایات سکوت نکند و قذافی هم باید بداند که ایجاد وحشت و هراس نمی تواند رژیم فاسد، مغرور و ستمگر را حفظ کند و ملت لیبی تصمیم نهایی خود را گرفته است.
حزب الله همچنین جرایم رژیم قذافی در حق ملت مظلوم و مجاهد لیبی را بشدت محکوم کرد و اندوه عمیق خود را از به خاک و خون کشیدن شهدایی که تنها به جرم حق خواهی به شهادت رسیده اند ابراز داشته و ابراز امیدواری کرد که انقلابیون لیبی علیه طاغوت متکبر پیروز شوند.
در این بیانیه آمده است: ملت لبنان جزو اولین کسانی بود که ستمگری های این طاغوت را آن هنگامی که امام مقاومت، امام موسی صدر و دو همراهش را ربود حس کرد.

موسسه امام موسی صدر

+ نوشته شده در  چهارشنبه 1389/12/04ساعت 0:21  توسط هویزه  |  نظر بدهید

مجلس شیعیان لبنان دوباره خواستار آزادی امام صدر از زندان های لیبی شد

مجلس شیعیان لبنان ضمن محکوم کردن رفتارهای ظالمانه لیبی با مردمش، مجدداً خواستار آزادی امام موسی صدر و دو همراهش و مجازات حاکمان لیبی شده است.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، مجلس اعلای شیعیان لبنان در جلسه ای با حضور هیئت شرعی و هیئت اجرایی که به ریاست نائب رئیس مجلس، شیخ عبدالامیر قبلان تشکیل شد، پس از گفتگو درباره مسائل داخلی لبنان و جهان عرب و مسائل جهان اسلام بیانیه ای صادر کرد.

در بند سوم این بیانیه آمده است: این مجلس رفتارهای ظالمانه و سرکوب و اعدام جمعی را که نظام لیبی بر ضد مردم خود به کار می بندد، شدیداً محکوم می کند. و همچنین مجدداً بر خواست خود مبنی بر آزادی امام موسی صدر و دو برادرش، شیخ محمد یعقوب و عباس بدرالدین تأکید کرده و خواستار مجازات حاکمان لیبی در این خصوص است.

منبع

+ نوشته شده در  چهارشنبه 1389/12/04ساعت 0:19  توسط هویزه  |  نظر بدهید

امیدواری جنبش امل برای آزادی امام صدر و دو همراهش

دفتر سیاسی جنبش امل اعلام کرد: این جنبش، به حرکت اخیر مردم لیبی برای آزادی امام موسی صدر و دو همراهش امیدوار است.


به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، دفتر سیاسی جنبش امل پس از جلسه هفتگی این دفتر، در بیانیه ای ابراز امیدواری کرده است ملت لیبی که چهار دهه بر ظلم و قهر صبر کرده اند، از استبداد آزاد شوند.

این بیانیه افزوده است: جنبش امل امیدوار است که حرکت این ملت برادر به آزادی امام موسی صدر و دو همراهش، محمد یعقوب و عباس بدر الدین، از زندان های این نظام که سی و سه سال است مرتکب این جرم ربودن است، بینجامد.

منبع

+ نوشته شده در  چهارشنبه 1389/12/04ساعت 0:16  توسط هویزه  |  نظر بدهید

فرصتی بی نظیر برای پیگیری سرنوشت امام موسی صدر

سایت الف نوشت: در شرایطی که نفس های دیکتاتوری 40 ساله معمر قذافی به شماره افتاده، فرصتی بی نظیر برای پیگیری سرنوشت امام موسی صدر مهیا شده است.

سید موسی صدر، متولد 1307 در قم، فارغ التحصیل دانشگاه تهران در سال1332 و رهبر ایرانی الاصل شیعیان لبنان بود که به واسطه درایت و رفتار حکیمانه اش نزد همه گروه های لبنانی حتی مسیحیان و مسلمانان سنی از احترام ویژه ای برخوردار بود. امام موسی صدر او در ۹ شهریور ۱۳۵۷، به دعوت معمر قذافی به لیبی رفت اما در مرحله بدرقه از فرودگاه طرابلس، ناپدید شد. دولت لیبی مدعی است موسی صدر به ایتالیا رفته اما همه شواهد حاکیست امام موسی صدر در لیبی و توسط ماموران رژیم قذافی ربوده شده است.

لبنانی ها معتقدند در سال 1978 (1357شمسی) که امام موسی صدر محبوبیت بی سابقه ای در جهان عرب بدست آورده و جای ناصر را پر کرده بود ، قذافی با حسادت به صدر او را به لیبی دعوت و همانجا وی را ربود.

روابط جمهوری اسلامی ایران و لیبی بر سر مساله امام موسی صدر همیشه در سطح پاینی قرار داشته دولت لبنان نیز بر سر همین مساله روابط خود را با لیبی قطع و علیه قذافی در مراجع بین المللی شکایت کرده است.

در سال 2002 شواهدی از زندانی بودن امام موسی صدر در زندانی ناشناخته در جنوب لیبی بدست آمد اما قذافی پیگیری های دولتهای ایران و لبنان را با واکنشهای تند پاسخ داد.

از دستگاه های دیپلماسی و اطلاعاتی کشورمان انتظار می رود با سقوط احتمالی یا قریب الوقوع قذافی و یا کاهش شدید اقتدار رژیم وی، فعالیت جدید و ان شا الله موثری برای پیگیری سرنوشت امام موسی صدر آغاز کنند و چه بسا در ایام ولادت پیامبر اسلام و هفته وحدت، امسال پس از 33 سال خبری خوش از این رهبر فکری و سیاسی جهان اسلام و افتخار ایران اسلامی بدست آید.

+ نوشته شده در  چهارشنبه 1389/12/04ساعت 0:14  توسط هویزه  |  نظر بدهید

فرصت را از دست ندهیم، او هنوز زنده است

مسعود ادریسی

بحران لیبی روز به روز عمیق‌تر می‌شود. تظاهرات مردمی در این کشور به رغم برخورد شدید نیروهای امنیتی حامی قذافی و کشتار وسیعی که تا کنون به راه افتاده به طرابلس، پایتخت لیبی رسیده است. هم‌زمان اخباری مبنی بر آزادی شماری از زندان سیاسی و فرار عده‌ای از آنها از زندان‌های مخوف لیبی و همچنین فرار مقامات امنیتی و نظامی این کشور یا پیوستنشان به جمع تظاهرکنندگان به گوش می‌رسد که باعث شده بسیاری از کسانی که سال‌هاست از سرنوشت خانواده‌ها، عزیزان و بستگانشان خبر ندارند، به فکرکشف سرنوشت آنها بیفتند.

در این بین نباید فراموش کرد که نام لیبی همواره دل ها را با یاد امام موسی صدر، یکی از چهره‌های سرشناس شیعیان که در سال 1978 در سفر به این کشورناپدید شد گره می زند و از آن واقعه متاثر می کند. به رغم تلاش‌های بسیاری که خانواده امام موسی صدر انجام داده‌اند، تا کنون سرنوشت وی مشخص نشده است.

اما در پی تحولات اخیری که در این کشور شاهدیم، اخبار خوشایندی مبنی بر زنده بودن امام موسی صدر در لیبی و دیده شدنش توسط شاهدان عینی در میان زندانیان مخابره شده است. اخباری که اگر چه صحت و سقم آنها هنوز تایید نشده ولی بارقه امیدی را در دل خانواده چشم به راه او و خیل مشتاقان وی در سراسر جهان اسلام روشن کرده است.

درهمه این سال ها جمهوری اسلامی ایران نیز همراه با خانواده امام موسی صدر سال‌هاست که به دنبال کشف سرنوشت او هم در لبنان و هم در لیبی بوده‌اند. در طول این مدت تقریبا همه متفق‌القول بودند که هیچ جا اعلام نشده که ایشان در جریان ربودنش در لیبی کشته شده باشد. در همان قدیم که بنده مدیر کل خاورمیانه وزارت امور خارجه بودم، کمتیه‌ای میان ایران و لیبی تشکیل شده بود تا سرنوشت ایشان مشخص شود. در دیدارهایی هم که انجام می‌گرفت از آن جا که مقامات لیبیایی نمی‌خواستند هیچ چیزی را به عهده بگیرند حرفی از این که ایشان کشته شده باشد، نمی‌زدند، چرا که آنها همیشه حرفشان بر این بود که ایشان به لیبی نرفته و به ایتالیا رفته است. اما همان موقع هم شواهدی در دست بود و برخی به عنوان شاهد ادعا می‌کردند که امام موسی صدر را در زندان‌های لیبی دیده‌اند. منتها این حرف‌ها هیچ گاه تایید شده نبود و لیبی نیز هیچ گاه چیزی را به عهده نمی‌گرفت.

در حال حاضر با توجه به این اوضاع و حوادثی که در لیبی پیش آمده بهترین فرصت است که سرنوشت ایشان پیگیری و مشخص شود. قاعدتا نیروهای امنیتی لیبی با توجه به وضعیتی که اکنون در این کشور به وجود آمده، می‌توانند اقداماتی انجام دهند تا مشخص شود اوضاع و احوال امام موسی صدر به چه ترتیبی است. برای جمهوری اسلامی ایران، لبنان و هم لیبیایی‌ها و از همه مهمتر خانواده امام موسی صدر نیز فرصت تازه ای است تا پیگیری ها را از سر بگیرند  تا سرنوشت امام موسی صدر مشخص شود.

البته من نسبت به اینکه از طریق دولت لیبی بتوان سرنوشت امام موسی صدر را پیگیری کرد خوش بین نیستم چه اینکه انها در شرایط عادی نیز چندان همکاری نمی کردند چه رسد به این وضعیت کنونی که مشخص نیست تا چه زمانی بر سر قدرت باقی می ماند و بعد از آن هم قرار است چه کسی برسرکار بیاید و تازه در آن زمان اساسا خود را موظف به پاسخ‌گویی بداند یا نه. از این رو فکر می کنم از طریق کسانی بغیر از وابستگان دولتی که در لیبی فعال هستند مانند کسانی که در تظاهرات اخیر به صف مردم پیوستند و نیروهای امنیتی که در صف مردم قرار گرفتند، می‌توان اقداماتی را برای مشخص شدن سرنوشت امام موسی صدر انجام داد.

با توجه به اخباری که در روزهای اخیر مخابره شده مبنی بر این که امام موسی صدر زنده است و حتی برخی منابع خبری می‌گویند که ایشان را از محل بازداشتش منتقل کرده‌اند اگر چه صحت و سقم این اخبار چندان مشخص نیست ولی نشان می‌دهد که زمان، زمان مناسبی است تا از طریق نیروهایی که اکنون وجود دارند و احتمالا اطلاعاتی در اختیار دارند و به صف مردم در لیبی پیوستند، موضوع پیگیری شود تا سرنوشت امام موسی صدر در نهایت معلوم شود.

منبع
+ نوشته شده در  چهارشنبه 1389/12/04ساعت 0:0  توسط هویزه  |  نظر بدهید

مصاحبه خاله قذافی با تلویزیون اسرائیل+عکس

خاله معمر قذافی در گفت وگو با شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی گفت: مادر معمر، زنی یهودی بود که به همراه پسرش و یک مرد عرب، از دست شوهر اولش گریخت.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد